fbpx
2008 óta foglalkozom WordPress rendszerek megtervezésével és kialakításával. Ezen idő alatt számtalan sikeres oldal felépítésében vettem részt. Ezt a tapasztalatot szeretném átadni neked. A siker kulcsa a tudás!

Hogy gyorsan válaszoljak a kérdésre, sajnos azt kell mondjam, hogy nem, nem lehetséges. De akkor pontosan miért ez lett a poszt címe? Máris elmagyarázom….

Sajnos nem lehetséges egy weboldalt felépíteni 15 perc alatt, de ha rendelkezünk már tárhellyel, domain címmel és egy telepített WordPress rendszerrel és egy DIVI sablonnal, akkor a készülő oldal alapjait technikai beállításokkal el lehet érni. Nem hiszel nekem? Nézd meg a videót!


Pontosan mit alakítottunk ki az oldalon?

Létrehoztunk 3 aloldalból álló honlapot (kezdőlap, rólunk menüpont és egy kapcsolati oldalt). Beállítottuk a fejlécet, láblécet és ez aloldalakhoz létrehoztuk a menüterületet is.

Ami még hiányzik az oldalról

Természetesen hiányoznak a kötelező adatok, ilyen az adatkezelési szabályzat és az impresszum. Ki kell még továbbá cserélni a képeket és a szövegeket.

De ha minden jól megy, akkor bizony pár órán belül lehet egy egyszerű, letisztult weboldalad a DIVI sablonjait használva, amit egy kis személyre szabással még egyedi is lesz.

https://startbusiness.hu kurzus

Most elérhető

50% kedvezménnyel

yoast seo

tovább a fizetéshez

December 12-ig