fbpx
2008 óta foglalkozom WordPress rendszerek megtervezésével és kialakításával. Ezen idő alatt számtalan sikeres oldal felépítésében vettem részt. Ezt a tapasztalatot szeretném átadni neked. A siker kulcsa a tudás!

Ismét kijött egy új frissítés a Divi-nél, amit már nagyon vártunk. Új szerkesztői felületet kaptunk az oszlopokkal kapcsolatban.

Sokszor előfordult, hogy egy oszlop tartalmát szerettük volna egyik oldalról áthelyezni a másik oldalra és ha sok modult tartalmazott, akkor felesleges időt vett el. Innentől ez sem probléma, egy oszlop tartalmát minden modullal mozdulatok alatt át lehet helyezni, így időt spórolhatunk szerkesztés közben.

Oszlop (és) tartalmának áthelyezése egyszerűen

Új oszlop beszúrása

Sosem volt ilyen egyszerű új oszlopot beilleszteni a meglévőek közé. Mutatok egy teljesen életszerű példát. Épp dolgozunk az új Divi kurzusunkon, ugyanis szeretnék egyszerűsíteni és többet adni a kezdők részére. Szeretnénk még egy oszlopot beszúrni, már nem kell módosítanunk külön az oszlopok számát, hanem egyszerűen rábökünk a + ikonra és készen is vagyunk.

Mondhatnánk, hogy ezek csak apró újítások, de pont ezek az apróságok miatt szeretjük és használjuk a Divi-t. Folyamatosan fejlődik, megújul és érezhetően figyelnek a felhasználói visszajelzésekre.

Oszlopok másolása, áthelyezése

Lehetőségünk van egy meglévő oszlopot is duplikálni, felesleges kattintások nélkül is. Következzen viszont még egy életszerű példa, amit érdemes megemlítenünk ebben a cikkben.

Éppen készítünk egy oldalt, felül van 3 oszlopos elrendezésünk, alatta pedig újabb sorunk, de szeretnénk a felső oszlopok közé betenni az egyedüli oszlopunkat. Eddig ezt úgy tudtuk megcsinálni, hogy a felső oszlopok elosztását 3-ról módosítottuk 4-re, majd felhúztuk az alatta lévő oszlopban lévő modulokat. Innentől már ez is csupán egy mozdulat, mutatom, hogy néz ki a gyakorlatban.

Nekünk nagyon tetszik ez az új frissítés és várjuk a további frissítéseket is. Neked mi a véleményed erről? Milyen funkciót hiányolsz már nagyon?

Most elérhető

50% kedvezménnyel

yoast seo

tovább a fizetéshez

December 12-ig