fbpx

Kedvezményes ajánlat: 29 950 Ft helyett csupán 9 950 Ft-ért!

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Hogyan legyél a szövegírás királya a saját honlapodon?

A kurzust az elmúlt évek tapasztalatai miatt hoztuk létre. Miután több, mint 12 millió olvasón leteszteltük, összeszedtük neked azokat a gyakorlati praktikákat, amikkel sikeres üzleti blogot hozhatsz létre és még sikeresebb landing oldalakat szövegezhetsz meg!

Ma még kérdéseid, holnap már válaszaid lesznek!

A pénzügyi területen mindenki ajánlásokkal próbálkozik. Nekem ez soha nem tetszett és megváltoztattam a játékszabályokat. Feltettem a kérdést magamnak: Miért fognak az ügyfelek maguktól megkeresni engem? A „hogyan”-ra ad választ ez a tanfolyam…

Szarvas Norbert
iflgroup.hu

Zseniális ajánlat

Ha megkérsz valakit, hogy készítsen neked üzleti blogot, akkor kifizetsz érte 100 000 forintot. Ha megkeresel egy SEO szakembert a bejegyzések SEO-ja miatt, akkor minimum 100 000 forint az ára. Ha szövegíróval szövegezteted meg az értékesítői oldaladat, akkor megint 100 000 forint. Miért költenél el 300 000 forintot, amikor most  9 950 forintért tied lehet a tudás?

Kockázatmentes befektetés a részedről a jövődbe

Hogyan készítsd el az üzleti blogodat?

2+1 felbecsülhetetlen értékű tanulmány mindenféle sallangtól mentesen, Kizárólag gyakorlati tudást adunk, amit felhasználva felpörgetheted a szövegeddel a bevételedet még az idén!

#1. Az üzleti blog felépítése

Üzleti blogolni minden cégeknek megéri, hiszen hamarabb kerülhetnek szakértői státuszba, minthogy meghívná őket valamelyik kereskedelmi tv interjúzni. Ma már ez a szakértői státusz a különbség a cégek között, a döntő tényező, ami alapján az ügyfelek döntenek.

Mert a vásárló mindig ott költi a pénzét, ahonnan több és magasabb minőséget képviselő információt kapott anélkül, hogy költekezett volna. Az emberek vágynak szakértőkkel körülvenni saját magukat, akik majd megmutatják az utat.

Az Üzleti Blog tanfolyam megmutatja az utat, hogyan érdemes belekezdeni…

A teljes csomag ára: 9 950 Ft

#2. Építsd fel a saját blogbejegyzésedet!

Van egy meghökkentő érvem, aminek hallatán te is bőszen fogsz bólogatni! A vásárlóid ugyanolyan emberek, mint te!

Hát ez fantasztikus észrevétel, de a felismerés mégis miben segít nekünk? Előre tudjuk, hogyan fognak reagálni, ha nem “csomagoljuk be profi köntösbe” az üzleti blogbejegyzésedet. És azt is tudjuk, hogy mit szólnak akkor, ha a tartalom mellé igényes “borítót”készítünk számukra.

Aki tudja, hogyyan kell egy blogbejegyzést “becsomagolni”, annak nem szükséges kétszer annyit elköltenie hirdetésre.

A teljes csomag ára: 9 950 Ft

+1 Értékesítői oldal felépítése

Van egy terméked/szolgáltatásod, ami nagyszerű? Tudod, hogy tarolni fog, ha végre valahára eljut az emberekhez? De nem tudod, hogyan kezdj bele a marketingbe?

Ez a tanulmány kielemzi neked egy értékesítői oldalunk (landing page) tartalmi felépítését. Megmutatom neked, milyen logikai vezérfonal mentén építettem fel a szövegét egy magasan konvertáló oldalnak.

Osgoood polaritás skála? AIDA modell? És még mi mindent vettünk figyelembe?

Ezt az anyagot semmiféleképpen NEM ÉRDEMES KIHAGYNOD, ha sikeres online marketingben gondolkozol…

A teljes csomag ára: 9 950 Ft

Mit mondanak azok, akik már elvégezték a kurzust?

„Azzal a reménnyel fizettem elő a kurzusra, hogy végre olyan információt kaphatok, amit máshol nem. Maximálisan elégedett vagyok.”

Mészáros Bence
Budaörs

” A tanfolyam befejeztével még több gondolat és kérdés merült fel benne! Ezt köszönöm neked és várom a következő anyagot”

Szabó Gyöngyvér
Soroksár

„A számok nem hazudnak. Elkezdtem használni a tanácsaitokat és több látogatója van az oldalamnak. Egyre több pozitív visszajelzéssel”

Bánhegyi Nóra
Tatabánya

Kurzus megrendelése

Üzleti blog + üzleti blogbejegyzés + értékesítői oldal szövegezése

#1. Üzleti blog

Megmutatjuk hogyan kell felépíteni a profi üzleti blogodat, amit még a nagyok is megirigyelnének!

#2 Üzleti blogbejegyzés készítése

Milyen SEO beállításokat és stílusirányzatokat kell kötelezően alkalmaznod a sikerhez?

+1 Landing Page szövegezése

Már működő és magasan konvertáló értékesítői oldalon mutatunk be egy fantasztikus technikát!

9 950 Ft (29 950 Ft helyett)

Megrendeléssel kapcsolatos információk

Hogyan végezheted el a tanfolyamokat?

Számlázási adatok

Az adott tanfolyam oldalon a megvásárlás gombra kattintva az űrlapon keresztül tudod leadni a rendelésedet. Elkérjük a kapcsolattartói és a számlázási adataidat és a fizetést követően számlát állítunk ki az általad megadott adatokkal.

Bankkártyás fizetés

A tanfolyamokat bankkártyával kell kifizetned. A rendelés leadása után weboldalunk átirányít az OTP BANK biztonságos bankkártyás fizetési oldalához, így nem történhet visszaélés. Mi nem találkozunk a bankkártya adataiddal.

Tanfolyam elkezdése

A sikeres fizetés után e-mailen keresztül küldjük el a tanfolyam linkjét, amin keresztül azonnal el is kezdheted a választott tanfolyamot. Ebben a percben a számlát is elküldjük. Teljesen automata mindegyik folyamatunk.

Tudunk segíteni?

Gyakran ismételt kérdések

Fogom tudni alkalmazni az információt?

Kifejezetten úgy alakítottuk ki a kurzust, hogy remélhetőleg mindenki egyszerűen tudja majd azt beépíteni a saját üzleti modelljébe. Itt nem a kreativitást tanítjuk meg, hanem azokat a kötelező teendőket, amiket elvégezve kiemelkedhetsz a média zajból.

Hogyan kapom meg a tanfolyamot?

Sikeres bankkártyás fizetés után 1 percen belül küldjük e-mailen a tanfolyam elérhetőségét.

Csak bankkártyával lehet fizetni?

A tanfolyamokat bankkártyával kell kifizetned. A rendelés leadása után weboldalunk átirányít az OTP BANK biztonságos bankkártyás fizetési oldalához, így nem történhet visszaélés. Mi nem találkozunk a bankkártya adataiddal.

Miről szól a zárt Facebook csoport?

Ezt a Facebook zárt csoportot kifejezetten azoknak hoztuk létre, akik megvásárolták a kurzust. A platform lehetőséget biztosít arra, hogy kérdezz tőlük, illetve beszélgess más tagokkal a tapasztalataidról.

Most elérhető

50% kedvezménnyel

yoast seo

tovább a fizetéshez

December 12-ig