fbpx

Üzleti blog tanfolyam

Tanuld meg az üzleti blog sikeres működésének az alapjait

Minden blogger álma ez az információ

Ugye te sem akarsz éveken keresztül hibázni, ha létezik egy olyan gyorsítósáv, mint ez a tanfolyam?

Gyakran beszélgetünk sikeres üzleti bloggerekkel, hogy mit csinálnának másképpen, ha újra kezdenék. Egyöntetű vélemény: mindent másképpen, profibban és megfontoltabban. Persze ehhez szükség lenne egy olyan tanfolyamra, ami az elmúlt évek hibáit áthidalja és megmutatja a helyes irányt,

ahogyan ma érdemes elkezdeni üzleti blogolni.

A blog a kommunikációd alapja?

A blog, mint Sales Funnel?

A blog, mint ügyfélszerző eszköz?

A blog, ami jól néz ki?

Használd a mi tapasztalatainkat, legyél te a saját piacod pozitív példája!

 És mostantól szakértői státuszba kerültél

 

Üzleti blogolni még a hülye cégeknek is megéri (hát még neked), hiszen hamarabb kerülhetnek szakértői státuszba, minthogy meghívná őket valamelyik kereskedelmi tv interjúzni. Ma már ez a szakértői státusz a különbség a cégek között, a döntő tényező, ami alapján az ügyfelek döntenek.

Mert a vásárló mindig ott költi a pénzét, ahonnan több és magasabb minőséget képviselő információt kapott anélkül, hogy költekezett volna. Az emberek vágynak szakértőkkel körülvenni saját magukat, akik majd megmutatják az utat.

Az Üzleti Blog tanfolyam megmutatja az utat, hogyan érdemes belekezdeni…

 

Legyen saját médiumod!

Minek vágyjál az „5 perces hírnévre”, ha közben naponta elérhetsz több tízezres embertömeget? Te leszel a halász, az üzleti blogod a halászháló. Építs fel magad saját médiumot, ahol szabadon elmondhatod, amit szeretnél.

A célközönségednek. Amikor akarod. Ahogyan akarod.

KONKURENCIAGYILKOS TANFOLYAM

A konkurencia már blogolgat. Te viszont blogolni fogsz

A tanfolyam leckéi

Milyen platformon érdemes elkezdeni?
Hogyan illeszkedjen a blog a céges kommunikációdba?
Hogyan építs a blogból Sales funnelt?
Hogyan alakítsd ki az oldalt?
Milyen stratégiával szerezz olvasókat?
Mitől lesz profi a megjelenés?
Hogyan alkalmazd a dizájnt?

Kedvezményes ajánlatunk

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Ez egy alap ajánlat: 4990 Ft

Mikor térül meg a tanfolyam ára?

A tanfolyam olyan erős alapokat ad számodra, hogy innentől kezdve a kérdés nem az, hogy „mikor térül meg a tanfolyam”, hanem hogy „hányszorosan térül meg”?

Miután végigolvastad az anyagot, csettinteni fogsz és elhangzik a szádból egy olyan félmondat, hogy „ezt bárcsak az iskolában tanították volna”.

Mert annyira egyszerű fantasztikus üzleti blogot készíteni, hogy azt el sem hiszed. De ehhez szükség van van arra, hogy megtanuld a szükséges alapokat, mielőtt belevágsz és megcsinálod a konkurencia blogocskáját…

Mert te üzleti blogolni akarsz és nem egy semmitmondó blogocskát vezetni, ami csak viszi a pénzt. A blog a marketingstratégiád egyik alappillére lesz, amivel egy csettintésre elérheted a célpiacodat. 

Persze ne várj csodát. Ez csak egy nagyon fontos lépés a sok közül és önmagában a tökéletesen felépített üzleti blog sem ér semmit, ha senki nem olvassa, ha nem raksz mögé tartalmat, ha nem törődsz vele folyamatosan.

Mikor térül meg a tanfolyam ára?

Már megtérült számodra, miközben ezt az oldalt olvastad, még vásárlás előtt. Hogy miért? Mert már azon agyalsz, hogyan lehetne jobb a blogod…

Egyszer nekiláttam összeszámolni, hogy az elmúlt években hány millió forintot veszítettem amiatt, hogy a saját bőrömön tapasztaltam meg az üzleti blogolás rejtelmeit. Aztán abbahagytam, miután a második háznál tartottam már. Mit üzennék a fiatalkori énemnek?

„Menj azonnal üzleti blogolni. De előbb keress valakit, akitől tanulhatsz”

Szarvas Norbert – e-lander.hu társalapítója

Megrendeléssel kapcsolatos információk

Hogyan végezheted el a tanfolyamot?

Számlázási adatok

Az adott tanfolyam oldalon amegvásárlás gombra kattintva az űrlapon keresztül tudod leadni a rendelésedet. Elkérjük a kapcsolattartói és a számlázási adataidat és a fizetést követően számlát állítunk ki az általad megadott adatokkal.

Bankkártyás fizetés

A tanfolyamokat bankkártyával kell kifizetned. A rendelés leadása után weboldalunk átirányít az OTP BANK biztonságos bankkártyás fizetési oldalához, így nem történhet visszaélés. Mi nem találkozunk a bankkártya adataiddal.

Tanfolyam elkezdése

A sikeres fizetés után e-mailen keresztül küldjük el a tanfolyam linkjét, amin keresztül azonnal el is kezdheted a választott tanfolyamot. Ebben a percben a számlát is elküldjük. Teljesen automata mindegyik folyamatunk.

A kényelmes és biztonságos online fizetést az OTP Mobil Kft. biztosítja.
Bankkártya adatai oldalunkhoz nem jutnak el.

Most elérhető

50% kedvezménnyel

yoast seo

tovább a fizetéshez

December 12-ig