fbpx

Feliratkoztató oldal készítés tanfolyam

Építs magasan konvertáló feliratkoztató oldalakat

Ez lesz a TE versenyelőnyöd!

Ha az érdeklődőd nem tud egyszerűen feliratkozni, akkor keresni fog valaki mást…

Az értékesítési folyamatodnak számos stratégiai pontja van, amin át szeretnéd vezetni a látogatót. Miután bemutattad a szolgáltatásodat/termékedet és meggyőzted a látogatót arról, hogy vásárolni kell, akkor fog eljutni a feliratkoztató oldalra.

Itt már nem kell tovább gyúrni az embert, hiszen nem akar mást, mint végre megadni az adatait, végre feliratkozni. Ezért készítettük el számodra ezt a tanfolyamot, amiből megtudhatod, hogyan kell a nulláról felépíteni egy magasan konvertáló feliratkoztató oldalt!

Konkrét bemutató

Felépítünk a videóban egy új oldalt lépésenként

Képszerkesztési útmutató

Megmutatjuk, hogyan tudsz profi képeket készíteni az oldalra

6 db gyakorlati videó

Összesen 51 perc hasznos és gyakorlatias videótartalom

Hangsúlyos design

Olyan oldalt készítünk el, amire büszke leszel te is

Használd a mi tapasztalatainkat, legyél te a saját piacod pozitív példája!

 Az oldalad 90%-on konvertál és ez nem mese!

 

Tudod mi a titka a jó feliratkoztató oldalnak? Hogy rendszerben a helye és megvan a maga feladata! Sokan ott követik el a hibát, hogy még itt is el akarnak valamit adni. Te ne tedd! Helyette a feliratkoztató oldalon erősítsd meg az ügyfelet és engedd, hogy feliratkozzon.

A 90%-os konverzió így érhető el, hogy mindennek ott van a helye, ahol kell. Mindennek megvan a konkrét szerepe és segítünk a látogatónak haladni, nem pedig megpróbáljuk minden pénzét elszedni! 

Extra pont, ha a feliratkoztató oldalad brutál jól néz ki, hiszen ebből látszik az igényességed és profizmusod. Ez pedig az ügyfélben tovább erősíti a bizalmat feléd és sokkal jobb szájízzel fog pénzt költeni!

 

Legyél te a „feliratkoztató király”

Zseniális a terméked. Honnan tudom? Mert vannak látogatók, akik elmennek egészen a feliratkozásig. Tehát remegnek a vágytól, hogy valamit adhassanak neked! Tedd fel magadnak a kérdést:

„Megengedheted magadnak, hogy a feliratkoztató oldalad jó legyen?”

Nem! Te – akinek zseniális az oldala – ezt nem engedheted meg magadnak. Nálad kizárólag a zseniális feliratkoztató oldal „játszik”. A jó hír. hogy soha nem volt ennyire egyszerű megtanulni az elkészítésének a módját és helyét!

 

KONKURENCIAGYILKOS TANFOLYAM

A konkurenciád erről álmodik

A tanfolyam leckéi

Hogyan készítsünk brutál slider képet?
Hogyan kell személyre szabott mockup-ot faragni?
Hol helyezzük el a képeket?
Hogyan készítsünk a nulláról feliratkoztató oldalt?
Milyen elrendezés ajánlott?
Hogyan használjuk fel többször a sablont, amit egyszer megcsináltunk?

Kedvezményes ajánlatunk

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Ez egy nagyon erős ajánlat: 4990 Ft

Mikor belecsöppentem ebbe a szakmába, akkor hihetetlen mennyiségű információ közül próbáltam kiszedni a számomra megfelelőt. Tudni akartam, hogyan kell ügyfélmágnes feliratkoztató oldalt készíteni. Teszteltünk, teszteltünk és egy kicsit teszteltünk. 

Az eredményt megvásárolhatod

Dóka Bálint – Társalapító

Megrendeléssel kapcsolatos információk

Hogyan végezheted el a tanfolyamot?

Számlázási adatok

Az adott tanfolyam oldalon amegvásárlás gombra kattintva az űrlapon keresztül tudod leadni a rendelésedet. Elkérjük a kapcsolattartói és a számlázási adataidat és a fizetést követően számlát állítunk ki az általad megadott adatokkal.

Bankkártyás fizetés

A tanfolyamokat bankkártyával kell kifizetned. A rendelés leadása után weboldalunk átirányít az OTP BANK biztonságos bankkártyás fizetési oldalához, így nem történhet visszaélés. Mi nem találkozunk a bankkártya adataiddal.

Tanfolyam elkezdése

A sikeres fizetés után e-mailen keresztül küldjük el a tanfolyam linkjét, amin keresztül azonnal el is kezdheted a választott tanfolyamot. Ebben a percben a számlát is elküldjük. Teljesen automata mindegyik folyamatunk.

A kényelmes és biztonságos online fizetést az OTP Mobil Kft. biztosítja.
Bankkártya adatai oldalunkhoz nem jutnak el.

Most elérhető

50% kedvezménnyel

yoast seo

tovább a fizetéshez

December 12-ig