fbpx

Ha ezt az ajánlatot megadhatnám a 10 évvel ezelőtti énemnek, akkor máshogyan alakult volna az életem

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

WordPress kurzus + DIVI lifetime licenc Api kulcs

A kurzust az elmúlt évek tapasztalatai miatt hoztuk létre. Szeretnénk neked megmutatni, hogyan lehet hatékonyan, gyorsan és profi módon elindítani a honlapodat a nulladik lépéstől kezdődően. Sok infó, amiről senki nem beszél.

Ma még kérdéseid, holnap már válaszaid lesznek!

et|icon_quotations|{

Mit jelentett számomra a kurzus? A megoldást! Elindítottam saját vállalkozásomat és kezdő révén behatárolt anyagi lehetőségek miatt az oldallal magamnak kellett foglalkoznom. Szerencsére a kurzusban minden benne van, így nem kellett kutatnom máshol, más információk után.

Széles Szilvia
mamidance.hu

fas|fa-gift|

Szuper ajánlat

Mit szólnál hozzá, ha megkapnád a kurzushoz a DIVI-t? Egyszerűen nincsen veszítenivalód! Maga a DIVI önmagában 70e forintba kerül. Ehhez képest, ha most megveszed a kurzust 14 950 forintért, akkor a tananyag mellé megkapod az általunk generált korlátlan felhasználású DIVI API licenc kulcsot (1 db-ot).

Kockázatmentes befektetés a részedről a jövődbe

Honlapot szeretnék, de nem tudok elindulni!

Tökéletesen átérezzük a problémádat. Sokan találták magukat ugyanebben a helyzetben. Érdekli őket a honlapkészítés, de egyszerűen nem tudnak elindulni. Már a nulladik lépéssel is problémák adódnak, amit mindenki túl egyértelműnek gondol.

Ciki az alapokról beszélni?

Mi is feltettük magunknak a kérdést, hogy miért nem említi senki egy komplett, átgondolt kurzus keretében, hogy:

Milyen beállításokat kell mindenféleképpen megtennünk?
Hogyan kell feltelepíteni a WordPress-t a tárhelyünkre?
Hol tudok domain-t neved vásárolni?
Miért fontos a DIVI?
Hogyan állítsam be a DIVI-t?

Pontosan erre a tanfolyamra van szükséged!

Az emberek szeretik megkérdezni tőlünk, hogy “oké, ilyet már sokat láttunk. Miért pont ezt a tanfolyamot vegyem meg?”.

A válasz nagyon egyszerű!

Jelenlegi tudásunk szerint ilyen tanfolyam nem létezik a piacon. Kombináltuk az elmúlt évek saját gyakorlati tapasztalatát az alapokkal. Ha most ismerkedsz a WordPress-szel, akkor itt minden információt megtalálsz + ingyen megkapod a DIVI szerkesztői felületet + ingyen prémium sablonokat.

A DIVI a honlapod lelke!

A DIVI a világ egyik legnépszerűbb honlapszerkesztője. Több, mint fél millió felhasználója van világszerte, míg fejlesztők folyamatosan lázasan dolgoznak a folyamatos frissítéseken és fejlesztéseken. A DIVI tudásbázisának használatával fejlesztői tudás nélkül hozhatsz létre profi weboldalakat.

Vizuális szerkesztői felület
Folyamatos frissítések
Prémium sablonok

fas|fa-rocket|

Ez a megoldás!

Ha megvásárolod ezt a tanfolyamot, akkor megkapod az összes szükséges információt az elinduláshoz. Lépésről lépésre, képernyőfotókkal és videókkal gazdagítva. Pontba szedtük a teendőket, így semmi nem marad ki. Elkezdheted a honlapkészítést.

Annyira érthető a tanfolyam, hogy ezt még az anyukád is megértené!

Mi miért a WordPress-t és a DIVI-t használjuk?

Amikor Bálinttal találkoztam, akkor már volt egy sikeres vállalkozásom. Évek óta kitartóan próbálkoztam a pénzügyi világ konzervatív felületét felépíteni közérthető formában online. Évekig előfizettem egy sablon honlapos oldalon valamelyik sablonra.

Hiába voltak fantasztikus ötleteim. Hiába merítettem ihletett más honlapokból. A keretrendszer nem egyszerűen kompromisszumokra kényszerített, hanem teljes mértékben megkötött.

Azt hittem, hogy ez az olcsóbb megoldás…

Le sem merem írni, hogy 5 év alatt több, mint 150 000 forintott fizettem ki a rendszerre, ami alkalmatlan volt a céljaimhoz. Abba már bele sem gondolok, hogy a “béna” honlapon miatt mennyi ügyfelet buktam el az évek alatt.

Én üzleti szemüvegen keresztül néztem a dolgokat

Találkozásunkkor Bálint már évek óta készített WordPress honlapokat, míg nekem a blogalapú tartalommarketingben volt komoly tapasztalatom. Én hallottam már a WordPress-ről, de nem igazán ismertem.

Miután elmesélte hogyan működik a rendszer, akkor hatalmas lehetőséget láttam meg benne minden vállalkozás számára.

et|icon_box-empty|V

Elmondom, hogy engem mi nem érdekelt

– a programozás része
– miből lesz honlapom
– a drága megoldások
– nehéz szerkeszthetőség
– kontrolhatatlanság

et|icon_box-checked|Z

Viszont, ami fontos volt számomra üzleti szemmel:

– a WordPress DIVI sablonokat átalakítva költséghatékonyan lehet profi honlapom
– nincsenek megkötések, így én döntöm el a megjelenést
– egyszer kell kifizetnem valamit

Tudom, hogy neked is ezek a szempontjaid!

Legyünk őszinték magunkhoz. Én pontosan úgy gondolkozom, mint te. Nem szívtam évekig a programozói suliban, nem szenvedtem végig a visual builder előtti évtizedet. Nem vagyok “fejlesztői károsult” és nem akarom mindenféleképpen kiemelni magamat a tömegből.

Téged sem érdekel különösebben, hogy milyen rendszerrel épül fel a honlapod, ha költséghatékony és működik. Ha szinte kompromisszummentesen képes lehetsz felépíteni és menet közben változtatni.

Csak ez a lényeg.

A honlapot nem magunknak készítjük, hanem az ügyfeleinknek, hogy vásároljanak tőlünk. Akkor meg ne akarjon meggyőzni senki arról, hogy a háromszoros költségen fejlesztett egyedi honlap (aminek módosításához mindig ki kell fizetni a fejlesztőt) majd jobban funkcionál, mint a WordPress + DIVI kombináció…

Hogyan készítsd el a honlapodat?

Hogyan lépjél egyről a kettőre? A kurzus három fő részből áll. A három rész jelenti számodra az alapot mindenhez, ami ezután jön!

#1. Tárhely és domain

Segítünk megbízható tárhelyszolgáltatót választani, hiszen ez lesz a vállalkozásod honlapjának a kulcsa. Több szolgáltatót mutatunk be különböző kritériumok alapján.

Az oldaladnak szüksége lesz egy domain címre. Milyen végződéseket érdemes kiválasztani és miket kevésbé? Megmutatjuk neked azokat, amik keresőoptimalizálási szempontból jó választások lehetnek.

Mik azok a nélkülözhetetlen PHP beállítások, amiket minden weboldal esetében elengedhetetlenül el kell végezned ahhoz, hogy biztonságos és gyorsabb legyen az oldalad.

A teljes csomag ára: 14 950 Ft

#2. WordPress telepítése gyorsan

Az előző kurzusban sikerült lefoglalni a domain-t, kiválasztani a megfelelő tárhelyszolgáltatót. Menjünk tovább!

Felturbóztuk az anyagot! Nem csak szöveges verzióban, hanem videó formátumban is elérhetővé tettük számodra a lépéseket. Ez egy remek lehetőség, hogy soha ne maradj le egyetlen lépésről sem.

A WordPress rendszert fel kell telepíteni a tárhelyre és számtalan kritikus dologra kell odafigyelned. Mi ezt a tudást rendszereztük és mutatjuk be neked lépésről lépésre a teendőidet.

 

A teljes csomag ára: 14 950 Ft

#3. DIVI általános beállítások

Ez a tanfolyam arról szól, hogyan leszel képes kezedbe venni az irányítást és megkezdeni a saját WordPress oldalad felépítését. Sokan itt buknak el, hiszen “senki nem magyarázta még el”, hogyan kéne nekikezdeni az egésznek.

Kapaszkodj! Mi ezt most megtesszük közérthetően, a kezedet végig fogva és a különböző lépéseket képernyőképekkel illusztrálva. Ez a tananyag jelenti a különbséget számodra aközött, hogy saját oldalt kezdesz felépíteni vagy pedig valamilyen korlátozott rendszerbe vásárolsz előfizetést.

A teljes csomag ára: 14 950 Ft

+1 DIVI LIFETIME LICENC

Mit jelent a lifetime licenc? A kurzus megrendelésével elküldjük neked a telepítő fájlokat, egy db licenc kulcsot és egy videót arról, hogyan kell aktiválni a DIVI-t.

A lifetime licenc azt jelenti, hogy korlátlan oldalon korlátlan ideig felhasználhatod a DIVI-t.  Minden újabb frissítés esetén lehetőséged nyílik a saját DIVI-det díjmentesen frissíteni.

A DIVI prémium WordPress sablon eredeti ára 249 dollár (kb. 69 400 forint), amivel a (felhasználás szempontjából) teljesen egyenértékű API kulcsot most ajándékba megszerezheted abban az esetben, ha előfizetsz a 14 950 forintba kerülő WordPress honlapkészítő kurzusra. 

A teljes csomag ára: 14 950 Ft

Megkérdeztük az Elegant Themes csapatát, akik jóváhagyták.

Mit mondanak azok, akik már elvégezték a kurzust?

fab|fa-rocketchat|

“Szeretnék megtanulni WordPress honlapot készíteni. Laikusként mindenfele kutakodtam a neten, míg ráakadtam 1-1 jó kurzusra. Miután megvásároltam ezeket, jöttem rá, hogy mindig egy részproblémára nyújtanak megoldást. De még senki nem fogta meg a kezemet és vezetett végig elejétől a végéig. Mostanáig…”

Molnár Ákos
Tiszakécske

fab|fa-rocketchat|

” A tanfolyamotokra 5 csillagot adok! Nagyon bejött a közvetlensége, egyszerűsége, érthetősége. Miközben haladtam a kurzusban, egyszer sem sikerült elijesztenetek vagy megoldhatatlan feladat elé állítani. Külön köszönet, hogy kikerültetek minden szakmai szlenget, amit nem értenék meg. “

Pásztor Vencel
Biatorbágy

fab|fa-rocketchat|

“Működik. Kell jobb ajánlót írnom nektek? Kezdő vállalkozóként nem volt pénzem kifizetni 3-400ezer forintot a honlapra. Helyette megvásároltam a kevesebb, mint húszezer forintért a kurzusotokat az ajándék DIVI-vel és segítségetekkel olyan honlapot készítettem el magamnak, amit imádnak az ügyfeleim. “

Keller Ferenc
Győr

Kurzus megrendelése

WordPress + DIVI kurzus + lifetime licenC

#1. Tárhely és domain

Bemutatjuk a tárhelyválasztási szempontokat. Segítünk domain-t foglalni és elkezdeni a honlapod felépítését.

#2 WordPress telepítés egyszerűen

A WordPress rendszert fel kell telepíteni a tárhelyre és számtalan kritikus dologra kell odafigyelned. Mi ezt a tudást rendszereztük és mutatjuk be neked lépésről lépésre a teendőidet.

#3 DIVI általános beállítások

Ez a tanfolyam arról szól, hogyan leszel képes kezedbe venni az irányítást és megkezdeni a saját WordPress oldalad felépítését. Sokan itt buknak el, hiszen “senki nem magyarázta még el”, hogyan kéne nekikezdeni az egésznek.

+1 DIVI lifetime licenc

A kurzus mellé generálunk Neked egy saját API kulcsot a profilunkról , amivel szabadon letöltheted, illetve frissítheted  a következő termékeket: Divi, Divi Extra, Divi Builder, Bloom, Monarch. Korlátlan weboldalon használhatod, illetve korlátlan ideig. A kulcs örök életre szól.

Mit tehetsz az API kulccsal?

  • Korlátlan ideig használhatod
  • Korlátlan weboldalon használhatod
  • Ügyfeleiddel szabadon megoszthatod

Fontos tudnod, hogy nem kapsz hozzáférést az elegantthemes.com oldalához, csupán a saját profilunkon keresztül küldünk számodra egy API kulcsot. Ezzel a lehetőséggel nem tudsz segítséget kérni az elegantthemes.com csapatától, de frissítheted az oldaladon a Divit.

+1 Ingyenesen elérhető kiegészítések

A cikkek oldalunkon folyamatosan osztunk meg ingyenes tippeket, trükköket, amiket akár azonnal használni is tudsz. Jól hangzik számodra is?

14 950 Ft (34 950 Ft helyett)

Mit ajánlunk összesen és mennyibe kerül Neked? Szükséged van egy tárhelyre egy domain címmel. Nyugi, segítünk találni egy jó szolgáltatót. 13900 Ft a tárhely, domain max. 3000 Ft. A kurzus ára 14950 Ft, így összesen 31850 Ft-ért elkészülhet a honlapod és még egy facebook csoportba is beinvitálunk. Velünk tartasz?

Megrendeléssel kapcsolatos információk

Hogyan végezheted el a tanfolyamokat?

Számlázási adatok

Az adott tanfolyam oldalon a megvásárlás gombra kattintva az űrlapon keresztül tudod leadni a rendelésedet. Elkérjük a kapcsolattartói és a számlázási adataidat és a fizetést követően számlát állítunk ki az általad megadott adatokkal.

Bankkártyás fizetés

A tanfolyamokat bankkártyával kell kifizetned. A rendelés leadása után weboldalunk átirányít az OTP BANK biztonságos bankkártyás fizetési oldalához, így nem történhet visszaélés. Mi nem találkozunk a bankkártya adataiddal.

Tanfolyam elkezdése

A sikeres fizetés után e-mailen keresztül küldjük el a tanfolyam linkjét, amin keresztül azonnal el is kezdheted a választott tanfolyamot. Ebben a percben a számlát is elküldjük. Teljesen automata mindegyik folyamatunk.

Tudunk segíteni?

Gyakran ismételt kérdések

Hogyan kapom meg a tanfolyamot?

Sikeres bankkártyás fizetés után 1 percen belül küldjük e-mailen a tanfolyam elérhetőségét, illetve a DIVI letölthető fájlait. Így már azonnal telepítheted a DIVI-t. Licensz kulcsot viszont egy külön e-mailben küldünk (manuálisan), ugyanis külön generált kulcsot fogsz kapni.

Biztos, hogy lifetime licencet kapok?

Természetesen igen! Fejlesztőként lehetőségünk van korlátlan licenc kulcsot generálni a saját profilunkon keresztül, amit ennek a csomag keretében megoszthatunk Veled. A kurzus kifizetése után manuálisan elküldjük a saját licencedet.

Fontosnak tartjuk kiemelni azt, hogy minden frissítést meg fog kapni az oldalad, viszont támogatást nem tudsz kérni az oldaladra az elegantthemes.com-tól, ugyanis az ehhez tartalmazó belépésünket nem osztjuk meg.

Ha van fiókod az elegantthemes.com-on, akkor Neked is lehetőséged van API kulcsot generálni és ügyfeleid részére megosztani azt.

Több weboldalon is használhatom a licencet?

Természetesen igen. Bármennyi oldalon használhatod a licenckulcsodat és ezzel a DIVI korlátlan frissítést kap, ami azt jelenti, hogy nem kell megújítani, mert nem fog lejárni az érvényessége.

Csak bankkártyával lehet fizetni?

A tanfolyamokat bankkártyával kell kifizetned. A rendelés leadása után weboldalunk átirányít az OTP BANK biztonságos bankkártyás fizetési oldalához, így nem történhet visszaélés. Mi nem találkozunk a bankkártya adataiddal.

Van veszítenivalóm?

Egyáltalán nincsen, amennyiben honlapot szeretnél készíteni. A tanfolyamhoz megkapott DIVI licenc önmagában többszörösét éri, mint maga a tanfolyam. Ez pedig a tied lesz fizetés után.

Miről szól a zárt Facebook csoport?

Ezt a Facebook zárt csoportot kifejezetten azoknak hoztuk létre, akik megvásárolták a kurzust. A platform lehetőséget biztosít arra, hogy kérdezz tőlük, illetve beszélgess más tagokkal a tapasztalataidról.

Most elérhető

50% kedvezménnyel

yoast seo

tovább a fizetéshez

December 12-ig