fbpx

Kevesebb stressz, több nyugodt pillanat!

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Kapsz egy komplett tervet!

Ez nagyon durva meló. Fogalmad sincs, hogy mennyire. Utólag nagyon hálás leszel ezért a könyvért, a komplett csekklistáért, a hibalistáért. Olvasói visszajelzés: Ez minden pénzt megért!

A könyv tartalma

Hibák a lakásban

Feltárom neked szobáról szobára

Jegyzőkönyv

Megismered a tartalmi elemeit

Checklista

Vidd magaddal és pipáld ki

Korlátlan tudásanyag

Több száz szakmai cikket találsz

Pontosan ismerem a helyzetedet. Én is átéltem!

Honnan kéne nekem ezt tudnom?

Amikor a saját műszak átadásomra készültem 2018 decemberében, akkor elkezdtem keresgélni a neten. 

Féltem, hogy bénázni fogok, hiszen nem vagyok építési szakember és ez volt az első műszaki átadás életemben.

Viszont az interneten alig vannak hasznos tippek. Minden cikk ugyanazt a 5-8 dolgot ismételgetni és végső következtetésként a műszaki ellenőr megbízását javasolja az olvasónak.

 

Nem szerettem volna műszaki ellenőrt megbízni. Ezért megkértem egy “hozzáértő” ismerőst, hogy segítsen.

A segítség után még két hónapig gyakorlatilag napi szinten vártam a lakásban a szakembereket garanciális javításra. Szerintem a világon nincsen ennyi szabadság.

Ezt a könyvet a saját tapasztalataimról írtam meg. Olyan VALÓS SEGÍTSÉG lehet, ami pénzt és időt spórol neked.

 

oldal nettó információ

hibalehetőség

A segítség megérkezett

A benned kavargó kérdésekre kapsz választ. Töltsd le a könyvet és tanulj. Ettől nem válsz majd szakemberré. A tudásod nem váltja ki a műszaki ellenőrét. Viszont számos információ birtokába kerülsz, amivel sikeresen megvédheted a saját érdekeidet!

Külön szedtem a témaköröket. Legyen egyszerű dolgod!

Haladj logikai sorrendben előre! Lépésről lépésre tárd fel magadnak a rejtett hibákat. Még a kivitelező képviselője is meg fog lepődni a kérdéseiden, annyira konkrét leszel!

Ajtók hibái

Burkolat hibái

Elektromosság

Fal hibái

Fürdőszoba hibái

Nyílászárók

A szerző ajánlásával
11 éve foglalkozom hitelügyintézéssel. Én írtam az ország első CSOK könyvét, amit több százan vásároltak már meg. Pontosan ismerem az ügyfeleim, a családok aggodalmait. Ezt a könyvet a válasznak szánom, amennyiben hamarosan műszak átadásod lesz.

A könyv ára csupán

2490 Ft

Kevesebb stressz, több nyugodt pillanat!

Alig várom, hogy megosszam veled a tapasztalataim

A könyv nem a sokadik semmitmondó szakmai maszlag, aminek a célja, hogy megbízz egy szakembert. Olyan műszaki átadás segédletet álmodtam meg, ami valódi problémákról ír közérthetően, hogy bárki számára könnyen használható eszközzé váljon a használat során. Nyugodtan nézz bele a könyvbe, és döntsd el, hogy szükséged van-e erre a rendkívül hiánypótló információra. Hiába kerestem, mostanáig nem találtam olyan e-book-ot, ami a műszaki átadással foglalkozik az ügyfelek szemszögéből. Téged alapvetően nem a jogszabályok érdekelnek és a szakmai szakzsargon. Én sem akartam elmerülni a jogszabályokban. Vágytam arra, hogy valaki józan paraszti ésszel összeszedje nekem, hogy mire figyeljek oda!  

Olvass bele

A szerző ajánlásával
Szeretném, ha nem aggódnál a műszak átadás miatt. Szeretném, ha gondtalanul menne minden és a lehető legtöbb hibát észrevennétek. Ebben segít ez a részletes útmutató!

A könyv ára csupán

2490 Ft

Kevesebb stressz, több nyugodt pillanat!

Megrendeléssel kapcsolatos információk

Hogyan végezheted el a tanfolyamokat?

Számlázási adatok

A könyv a megvásárlását a “Megveszem a könyvet” gombra kattintva az űrlapon keresztül tudod megtenni. Elkérjük a kapcsolattartói és a számlázási adataidat és a fizetést követően számlát állítunk ki az általad megadott adatokkal.

Bankkártyás fizetés

A könyvet tudod bankkártyával kifizetni. A rendelés leadása után weboldalunk átirányít az OTP BANK biztonságos bankkártyás fizetési oldalához, így nem történhet visszaélés. A bankkártya adataid biztonságban marad teljesen.

Könyv letöltése

A sikeres fizetés után e-mailen keresztül küldöm el a könyvet 1 percen belül. Ebben a pillanatban természetesen a számlát is mellékelem. Teljesen automata mindegyik folyamat.

Most elérhető

50% kedvezménnyel

yoast seo

tovább a fizetéshez

December 12-ig